top of page

Only For Romania with high Priority at https://walletrecovery.info/

Recuperare Portofel Digital

 • Ați uitat parola dvs. de Wallet?

 

Portofele Bitcoin și Ethereum sunt în mod normal criptate de dvs., proprietarul portofelului. Cu toate acestea, uneori vă uitați sau ați confundat parola portofelului. Acesta este un lucru rău! Cu excepția cazului în care parola este recuperată, nu aveți nicio modalitate de a accesa toate fondurile stocate în acel portofel. Acești bani sunt pierduți pentru totdeauna. La cursul de schimb de astăzi, ar putea fi o mulțime de bani.

Sperăm că vă putem ajuta.

Am creat un serviciu care să vă poată lua informațiile din portofel, să vă ghiciți cel mai bine la parola / expresia de acces amintită și să încercați să decriptați forța brute a portofelului.

 • Imposibil ?

Dacă nu aveți nicio idee despre parola dvs. și a fost mai mult de o mână de caractere lungime, atunci este puțin probabil să vă putem ajuta. Nimeni din lume, inclusiv NSA, CIA, D-Wave sau oricine altcineva, poate sparge criptarea folosită în portofelul Bitcoin sau Ethereum dacă parola este mai mult de 15 caractere destul de aleatoare. Criptarea portofelului este puternică prin design. Nu există defecte cunoscute în implementări și mulți oameni au încercat să le spargă!

Cu toate acestea ... nu disperați ... poate că parola dvs. nu a fost la fel de sigură cum credeați, sau poate că a fost complet diferită de ceea ce vă amintiți?

 • Posibil !

Dacă, totuși, aveți o idee vagă despre parola dvs., dar nu o puteți aminti ... Atunci vă putem ajuta.

De exemplu

 • Dacă credeți că parola dvs. a fost probabil TheIceMan123 , dar nu ați fost siguri de ce număr de majuscule sau sufix ați folosit, atunci vă putem ajuta.

 • Dacă ați fi sigur că ați notat parola Hdd%&7d77ddH#3@4 când ați ales-o, dar acum nu va debloca portofelul atunci când îl tastați, atunci vă putem ajuta.

 • Dacă ați fost destul de siguri că parola dvs. conținea cuvinte dintr-o propoziție din Întoarcerea regelui , dar ați uitat pagina pe care o putem ajuta.

 • Dacă credeți că parola dvs. este o anumită permutare (cu unele spații sau capitale) de 6 din cuvintele din lista "fred, hello, from, Butter, elephant if, unlikely, green, grep, gorilla, antelopes" , atunci poate ajuta.

 • Serviciul de decriptare

Am creat un program C ++ multi-thread optimizat pentru a efectua decriptarea fortei brute. Acest serviciu este proiectat de la început pentru a fi o soluție scalabilă - rulează pe un cluster de cutii Linux de înaltă performanță, găzduit pe norul Amazon EC2. Acest lucru ne permite să extindem până la aproape orice număr de miezuri de calcul. Am testat acest lucru cu până la 100 de computere cu 8 nuclee, dar mai multe pot fi aduse online dacă este necesar.

Unele dintre formatele de criptare a portofelului sunt potrivite pentru rezolvarea hardware-ului pe GPU (placa video). În aceste cazuri, avem software-ul grafic GPU foarte optimizat pentru a oferi avantaje uriașe de viteză.

Algoritmii folosiți pentru generarea permutărilor de parole sunt de proprietate, dar sunt proiectați să fie flexibili pentru a face față cerințelor neobișnuite. Criptarea utilizată de portofelele Bitcoin-core este mult mai greu de rupt decât majoritatea schemelor de criptare. Este utilizată o tehnică cunoscută sub numele de "hardening key", astfel încât majoritatea computerelor de acasă necesită o perioadă de 0,1 secunde pentru a verifica o singură parolă pentru corectitudine. Acesta este motivul pentru care este nevoie de un program optimizat, distribuit, specializat, pentru a încerca un număr mare de tentative de decriptare a forței brute.

 • Portofele

Putem decripta ambele portofele bitcoin și litecoin, pre-vânzare ethereum și portofelele Mist / Geth / Eth și cele mai multe alte portofele altcoin. (de exemplu, Monero, Dogecoin, Vertcoin, Peercoin, Mastercoin, Quark, Protoshares, Feathercoin etc.). Suportăm portofelele hardware precum Trezor și Ledger.Suportăm portofelele creierului și portofelele BIP38 codate. Lista completă este AICI .

 • Încredere

Ar trebui să aveți încredere în noi cu portofelul dvs.? De ce nu ne vom fura banii? Întrebări bune. Dacă ne trimiteți portofelul dvs. și decodificăm parola, atunci este posibil să furăm banii pe care portofelul îl deține. (nu vom fi, dar nu puteți fi siguri de asta).

Din fericire, designul portofelului cu miez bitcoin este astfel încât să ne puteți trimite doar o parte din informațiile despre portofel. Partea pe care ne-o trimiteți ne permite să decriptați portofelul, fără a ne oferi posibilitatea de a vă fura banii. Vedeți mai multe explicații detaliate despre designul portofelului bitcoin (google them). Consultați pagina cu PORTOFELE pentru informații mai detaliate. (Rețineți că acest lucru este valabil pentru bitcoin-qt / bitcoind / litecoin / dogecoin și majoritatea altor portmonee pentru altfel de monede, dar nu se aplică în cazul blockchain.info sau multibit sau armură sau electrum sau portofel codificat BIP38, nici portofelul Ethereum)

 • Plată

Am dori să vă decriptați portofelul pentru a vă recupera fondurile Bitcoin pierdute. Vrem să facem acest lucru pentru că este distractiv, te ajută și vedem posibilitatea unei recompense monetare pentru noi.Puteți plăti în Bitcoins, Ether sau alte altfel de monede (desigur), de obicei din fondurile din portofelul recuperat. Doar trimiteți-ne detaliile despre portofel și vom încerca tot posibilul să-l decriptăm. În general, solicităm o taxă de 25% din valoarea portofelului, dar acest lucru se plătește NUMAI dacă reușim să vă decriptați portofelul și să vă returnați fondurile. Dacă aveți o nevoie serioasă pentru serviciile noastre, contactați-ne la adresa office@ethicalhacking.biz și vom rezolva ceva.

 • Ce urmează?

Dacă ați uitat sau ați pierdut parola, trimiteți-ne portofelul (sau un subgrup al detaliilor portofelului pentru portofelele de tip bitcoin-core) și cea mai bună estimare a parolei sau a frazelor de parolă amintite.Consultați detaliile de contact pentru informații mai detaliate. Trimiteți informațiile la adresa office@ethicalhacking.biz

Dacă v-ați uitat parola și ne trimiteți un portofel, vă rugăm să includeți următoarele informații:

 • Tip de monedă (de exemplu, bitcoin, ethereum, liniuță etc.)

 • Tipul portofelului (de ex. Bitcoin-core, eterhere presale, portofel ethereum, dash-core, bitgo, blockchain.info, electrum, multibit etc.)

 • Număr de monede / valoare

 • Câteva idei despre amintirea / cunoașterea posibilelor parole

Wallet Recovery: Service
bottom of page